Smoothiekurssin tunnelmia

Mukava nähdä tällaisia hymyjä! Huhtikuussa 2014 pidettiin hyvinvointikeskus Hytkeellä smoothiekurssi, joka oli ensimmäinen laatuaan ja paikalla olleet ainakin omien sanojensa mukaan saivat hyviä ajatuksia kotona toteutettavaksi. Kävimme läpi minkälaisia erilaisia terveyspirtelöitä voidaan kotona valmistaa ja miksi niitä ylipäätään kannattaa tehdä. Oppilaat saivat tietoa kaikista raaka-aineista mitä käytimme ja mitkä aineet sopivat keskenään yhteen. Kurssilaiset pääsivät käytännössä kokeilemaan paikan päällä pirtelön valmistusta ja maistelemaan reseptejäni. Kaikki reseptit kurssilla ja ravintoblogissani ovat minun omiani. Otin vielä extrana kurssille vierailemaan serkkutyttöni Soile Sirkan, joka on kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja. Hän piti luentoa siitä miten näitä samoja pirtelöissä käytettäviä ruoka-aineita kuten spirulinaa voi käyttää vaikkapa kasvonaamiona! Kun puhutaan kokonaisvaltaisesta terveydestä, niin myös ihonhoito on osa sitä.

kasvonaamiot

Luentojen ei tarvitse olla tylsiä ja vakavia! Mikäli Sinua kiinnostaa tällaisen tai jonkun muun kurssin järjestäminen pienelle porukalle, niin ota yhteyttä: holopainen.reino@gmail.com

Speak Your Mind

*