Luento ikääntyvän ruokavaliosta

18.3.2016 pidin Kaavilla hengitysyhdistyksen tilaamana luennon ikääntyvän ruokavaliosta ja paikalla oli noin 50 senioria kuuntelemassa. Olen todella tyytyväinen ja oli mukava nähdä miten tyytyväisiä järjestäjätkin olivat! Olen saanut senioreiden luottamuksen jakamalla tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja käytännön kokemuksiin pohjautuvaa tietoa. Voin tulla jakamaan tätä tietoa myös sinun tilaisuuteesi!

Kaavilla 2016 (7)

Luennolla käsittelen etenkin mediassa olleita ravintokeskusteluita. Otan kantaa mm. rasvan, suolan, antioksidanttien ja lisäravinteiden käyttöön ja siihen mitä meidän ylipäätän pitäisi syödä, että eläisimme mahdollisimman pitkään terveenä. Jätän aina aikaa myös kysymyksille, jotta jokainen saa sitä tietoa mitä on tullut hakemaan.

Ota yhteyttä sähköpostilla: holopainen.reino@gmail.com

tai puhelimella: 045-8637721

Speak Your Mind

*