TREENIOHJELMAT

Voit tilata minulta valmiita treeniohjelmia suoraan sähköpostiisi. Nämä ohjelmat sopivat ihmiselle, jolla on jo jonkunlaista tuntumaa liikuntaan. Kokenut ei kuitenkaan tarvitse olla. Ohjelmat sisältävät kuvalliset ja sanalliset ohjeet treeniliikkeistä ja myös youtubekanavaltani löytyy niistä videoita. Voit noudattaa ohjelmaa niin kauan kun se tuntuu toimivalta. Yleensä 3-4 kk on sellainen aika minkä jälkeen keho alkaa tottumaan samanlaiseen rasitukseen. Sen jälkeen voit sarja- ja toistomääriä muuttamalla vielä jatkaa ohjelmaa.

GLUTE MAXIMIZER

Tässä kuntosaliohjelmassa treenataan koko kroppaa, mutta painotus on pakaroiden ja reisien muokkaamisessa. Ohjelma on suunnattu pääasiassa naisille ja siihen sisältyy kolme treeniä viikossa. Yksi treeni yläkropalle ja kaksi treeniä jaloille.  Hinta 35 euroa.

MUSCLE BUILDER

Tämän kuntosaliohjelman tavoitteena on kasvattaa lihasta tasapainoisesti koko vartaloon. Ohjelmaan kuuluu kolme treeniä viikossa. Tämä on suunnattu pääasiassa miehille, mutta toimii myös naisillekin. Hinta 35 euroa.

FAT BURNER

Tämä ohjelma on suunnattu rasvanpolttoon, mutta kehittää myös kestävyyskuntoa. Ohjelmaan kuuluu kolme treeniä viikossa, joista ensimmäinen on lihaskuntocircuit, toinen intervallijuoksutreeni ja kolmas kevyen sykkeen aerobinen harjoitus, joka on vapaavalintaisempi. Lihaskuntocircuitissa on sekä kehonpainolla että käsipainoilla tehtäviä liikkeitä. Ohjelma sopii siis hyvin kotitreenaukseen. Hinta 25 euroa.

Laita minulle sähköpostia ja kerro minkä ohjelman haluat tilata. Tämän jälkeen saat maksuohjeet ja kun maksu näkyy tilillä, niin lähetän sinulle ohjelman PDF-tiedostona. Sähköposti: holopainen.reino@gmail.com